"Живі у пам’яті народній"

2013-10-28

/Files/photogallery/739/CAM00041.jpg 28 жовтня Україна відзначала переможну та водночас трагічну дату – 69-ту річницю визволення України від фашистських загарбників, річницю з дня, коли фашистські війська залишили українську землю.

Уже майже сім десятиліть відділяє нас від того зловісного дня, коли в кожну українську сім’ю надійшла страшна звістка про початок великої кровопролитної війни. Та навіть всевладний час не в змозі стерти із нашої пам’яті згадку про ті жорстокі події. Нам ніколи не забути тієї непоправної трагедії.

У шкільній бібліотеці була організована виставка літератури про життя українського народу в період Великої Вітчизняної війни. Учні початкової ланки мали можливість відвідати виставку «Ми пам’ятаємо, шануємо, дякуємо».

Цій знаменній даті була присвячена читацька конференція "Живі у пам’яті народній” , яку провели класний керівник 11-го класу Ткачук О.Є. Учні школи поклали квіти до обеліску загиблим воїнам односельцям

Учні підготували хвилюючі розповіді ветеранів-очевидців тих жахливих подій, які відбувалися в роки Великої Вітчизняної війни.

Тож завжди пам’ятаймо про героїв Батьківщини, перед якими ми у вічному боргу!

Кiлькiсть переглядiв: 318

Коментарi